torsdag 7 augusti 2008

Maxad!

Maxad annonsvidrighet!
Kan inte låta bli att visa denna reklamsida för champagnen Saile & Sabaga som jag hittade när jag satt och skumpade (:-) på en flight från södra Europa. I flygplansfickan, i den där tidningen som ska sälja allt från sprit och cigaretter, läppglans i 14 färger och små piffiga örhängen m m med mördande reklam. Häpnade och undrade "Vad i herrans namn gör hon?" Var helt enkelt tvungen att riva ur den här annonsen och spara.
Kan väl lätt påstå att man sett ett och annat osmakligt i reklamväg under mina vandring här på klotet - men undrar just om inte denna tar absoluta priset! OBS! Jag säger inte "finn fem fel". Jag säger bara finn mer än 10 diverse budskap som denna annons prackar på en.
Du ser allihop själv. Undrar förresten vad de gulliga baskergubbarna nere på Sabgas vingård gillar den? Har dom överhuvudtaget fått se hur man puffar för deras champis och merlotviner man sliter med därnere i Pays d´Oc i Frankrike året om i sitt anletes svett? Fast det här med har väl förstås skett helt ovetande - dans quelqu´un agence superhot á Paris - ovanför huvudet på dom - precis som på utvikspojken på bilden..
PS Vad är det den anorektiska bruden har fastsatt på låret? Strumpeband? Miniharpun? Vattentät kondomväska? DS